Karriere

Ved Advokatfirmaet Wergeland er vi stadig på jakt etter talentfulle individer som deler vår lidenskap for jus og rettferdighet. Vi verdsetter driv, dedikasjon og ønsket om å gjøre en forskjell. Enten du er en erfaren advokat eller en ambisiøs student, har vi alltid plass for de som streber etter å hjelpe andre mennesker i vanskelige situasjoner.

Internship

Hos Advokatfirmaet Wergeland verdsetter vi frisk kunnskap og nye perspektiver. Vi er stadig på utkikk etter engasjerte interns fra både juridiske studier og andre relevante fagfelt. Våre internships gir en unik mulighet til å få praktisk erfaring i en dynamisk og utfordrende arbeidsmiljø, hvor du vil kunne bidra til reelle prosjekter og lære av erfarne fagfolk.

Krav: Vi søker deg som er nysgjerrig, hardtarbeidende og har et sterkt ønske om å lære. Du studerer for tiden ved høyere utdanningsinstitusjon og har gode akademiske resultater. For å søke, vennligst send din CV og motivasjonsbrev til post@adv-wergeland.no.

 

Skriveplass for jusstudenter

Er du jusstudent med en brennende interesse for strafferett? Advokatfirmaet Wergeland tilbyr skriveplasser for jusstudenter som ønsker å fordype seg i strafferett. Dette er en fantastisk mulighet til å dykke dypere inn i ditt interessefelt, samtidig som du bidrar til viktig arbeid sammen med noen av feltets fremste eksperter.

Krav: Vi ser etter studenter som er i gang med sin master i rettsvitenskap, som har strafferett som sitt spesialområde. Du må være analytisk, selvstendig, og ha gode skriftlige ferdigheter. Interesserte kandidater bes sende en søknad med CV, karakterutskrift og et skriveprøve til post@adv-wergeland.no.

 

Advokatfullmektiger

Advokatfirmaet Wergeland søker talentfulle advokatfullmektiger som ønsker å utvikle sin karriere innenfor et innovativt og støttende miljø. Som advokatfullmektig hos oss vil du få hands-on erfaring gjennom en rekke saker, klientmøter og rettssaker, under veiledning av våre erfarne advokater.

Krav: Kandidater må ha fullført juridisk embetseksamen eller master i rettsvitenskap med gode resultater, ha sterk faglig interesse og utmerkede kommunikasjonsevner. Erfaring fra relevante praksisplasser eller lignende er en fordel. Send inn din søknad, CV og karakterutskrift til post@adv-wergeland.no.

Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker velkommen til teamet hos Advokatfirmaet Wergeland.