Nå som påsken nærmer seg, ønsker vi i Wergeland å ønske alle våre klienter og samarbeidspartnere en riktig god påske. Vi håper denne tiden gir dere muligheten til å slappe av og nyte kvalitetstid med familie og venner, enten det er i fjellheimen, ved sjøkanten, eller i byens ro.

Vi forstår at juridiske spørsmål ikke tar pause, selv ikke i høytider. Derfor vil vi forsikre dere om at vi fortsatt er tilgjengelig for å støtte dere gjennom eventuelle utfordringer eller spørsmål som måtte oppstå i løpet av påskeferien. Vårt kontor kan være stengt for fysiske møter, men vi er kun en telefonsamtale eller en e-post unna. Enten du trenger rådgivning, støtte i en pågående sak, eller bare har et raskt spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss.

Ønsker dere alle en fin og avslappende påske!

Med vennlig hilsen,
Advokatfirmaet Wergeland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *